Dag van de leraar!

Ga terug

Traditiegetrouw vieren we, in Nederland sinds 1962, op 5 oktober de dag van leraar. Tijdens deze dag wordt landelijk aandacht besteed aan de belangrijke bijdrage die leraren dagelijks leveren aan de maatschappij en alle individuele leerlingen in het bijzonder. Omdat 5 oktober dit jaar op zaterdag valt, besteden we binnen het Farelcollege vandaag aandacht aan deze dag.

We hebben als school de ambitie uitgesproken een Gezonde School te willen worden. Daarnaast is ook Duurzaamheid (we zijn al Fairtrade school!) een thema waar we komende jaren steeds meer uiting aan zullen gaan geven.

Vandaag staat in de personeelskamer van het Farelcollege voor alle collega's van Farel vers fruit klaar! Maar daarmee stopt het niet, want het fruit dat vandaag klaarstaat, is een start. Vanaf volgende week zal iedere dinsdag en iedere donderdag fruit voor iedereen klaarstaan.

Daarnaast heeft iedere Farel-collega een bidon gekregen. In het kader van duurzaamheid willen we het gebruik van plastic bekertjes terugdringen. Duurzaamheid en Gezondheid gaan dan samen op. We ontvangen hiervoor een subsidie van Vet Gezond, een initiatief van de gemeente Ridderkerk.

Ga terug